Quantcast

TV Nova představuje nové multifunkční studio Snídaně s Novou

| redakce | tisk

V pondělí 4. května představí TV Nova poprvé svým divákům dlouho očekávané nové multifunkční studio, grafiku, znělky a logo Snídaně s Novou. Dokončením kompletní přestavby studia, kterou TV Nova zahájila na jaře 2013, byl završen náročný proces modernizace, který se týkal všech zpravodajských a publicistických pořadů.

Studio Snídaně s Novou svým umístěním navazuje na zpravodajské studio, jehož novou, moderní, podobu diváci sledují prostřednictvím Televizních novin a publicistických pořadů již od března loňského roku. Po dvou letech, kdy byla Snídaně s Novou vysílána z provizorního studia, se vrací zpět do hlavní budovy TV Nova.

TV Nova představuje nové multifunkční studio Snídaně s Novou
▲ TV Nova představuje nové multifunkční studio Snídaně s Novou

Diváci se mohou těšit na svěží a elegantní vzhled studia. Dálkově ovládaný digitální světelný horizont navíc umocní příjemnou ranní atmosféru. Nova jako první tuzemská televize využije vysoce svítivou digitální LED stěnu o ploše 6m2, která přináší unikátní divácký zážitek. Představí se i nová moderátorská dvojice, chybět nebudou ani nové rubriky a další, nejen technické, novinky.

zdroj: Nova





Reklama




Vybrané články