Quantcast

JOJ Cinema odstartuje zřejmě 15. června

| redakce | tisk

Nový filmový kanál JOJ Cinema, který testoval dnes krátce na satelitu Astra 3B (23,5°E), z pozice satelitní platformy Skylink, zřejmě odstartuje již 15.6.2015. Stanice nebude vysílat reklamu.

Test JOJ Cinema se objevil na DVB-S2 kapacitě společnosti Towercom, na kmitočtu 12,363 GHz, pol. V, SR 29500, FEC 3/4, DVB-S2/8PSK v MPEG-2/SD. Test byl po několika hodinách opět odpojen.

JOJ Cinema je česko-slovenský projekt. Stanice bude vysílat v češtině, část obsahu bude s lokalizovanými titulkami. Signál stanice bude operátorům poskytován v SD i HD rozlišení. Píše o tom portál Živé.sk.

Stanice bude vysílat především obsah vyrobený po roce 2010, většinou premiérový. Ročně chce nabídnout více než 50 titulů v premiéře. V prezentaci uvádí, že nabídne tituly jako Pád Londýna, Nevyriadený účet (Homefront), Non-Stop, Pád bieleho domu (Olympus has Fallen), Vlk z Wall Street, Need for Speed, Zbesilý útek (Running Scared), 12 rokov otrokom, Kuriér: Reštart, 96 hodín 1,2,3 a řadu dalších.

Stanici JOJ Cinema nebude nabízet televize přímo ale prostřednictvím společnosti Axocom, která zastupuje mj. hudební stanice MTV, VH1 či dětský Nickelodeon.





Reklama




Vybrané články