Quantcast

Slovak Sport TV pokračuje, značka Arena sport odložena

| redakce | tisk

Slovenské sportovní kanály Slovak Sport TV1 a Slovak Sport TV2 pokračují pod svoji stávající značkou. Provozovatel nedávno požádal slovenského regulátora médií RVR (Rada pro vysílání a retransmisi) ohledně změnu názvu programů na Arena Sport 1 a Arena Sport 2. Svoji žádost nicméně stáhla.

Stanice Slovak Sport tak budou pokračovat pod stávajícím názvem. Další osud stanic je ale nejasný. Na majetek provozovatele byl uvalen konkurz. Připomíná RadioTV.cz.

Stávající provozovatel stanic Slovak Sport může přijít o vysílací licenci. Právě z důvodu konkurzu. Nicméně regulátor RVR zatím nezahájil správní řízení ohledně odejmutí vysílací licence.

Placený sportovní kanál Slovak Sport TV měl původně vyplnit mezeru po zaniklém veřejnoprávním programu RTVS/STV Trojka a měl se zaměřovat na slovenský sport. Postupně se v programu objevily atraktivní sportovní přenosy (mj. anglická fotbalová Premier League), odstartoval druhý a třetí program Slovak Sport TV2, resp. Slovak Sport TV3. Třetí program byl začátkem letošního roku zrušen. Zároveň došlo k "přeformátování" programů - první program byl poskytován jako placený, druhý pro volné vysílání.





Reklama




Vybrané články