Quantcast

Evropská liga UEFA na programu TVP Regionalna

| redakce | tisk

Ve čtvrtek 17. září bude zahájena skupinová fáze Evropské ligy UEFA. Přímé přenosy utkání polských klubů Legie Warszawa a Lech Poznaň bude možné sledovat na veřejnoprávní TVP (Telewizja Polska).

Veřejnoprávní vysílatel získal od platformy nc+ sublicenci na vysílání utkání Evropské Ligy UEFA 2015/2016 a to zápasů s účastí dvou polských klubů.

Čtvrteční přímý přenos zápasů Legie Warszawa a Lech Poznaň ve skupinové části Ligy mistrů bude možné sledovat na stanici TVP Regionalna. Díky tomuto kroku nedojde k narušení programového schématu hlavních programů TVP - tedy TVP1 a TVP2.

Jak uvedl web wirtualnemedia.pl, provozovatel chce zformátovat kanál TVP Regionalna na vysílání sportovních přenosů. V příštím roce hodlá TVP Regionalna vysílat letní olympijské hry 2016 v Rio de Janeiro.

V programu TVP Regionalna na 17. září 2015 je uveden zápas Lech Poznaň - CF Os Belenenses od 21:00 hodiny. Zatím není známo, kde bude TVP vysílat zápas FC Midtjylland - Legia Warszawa od 19:00 hodin. Přenos bude určitě na programu Eurosportu.

Smlouva mezi TVP a platformou nc+ byla již údajně podepsána a stále se čeká na konečné schválení představenstvem TVP. Zápasy polských fotbalových klubů v Evropské lize budou vysílat také programy platformy nc+. Část utkání Ligy Evropy bude možné sledovat také na stanici Eurosport.

Stojí za zmínku, že TVP jako veřejnoprávní vysílatel má povinnost vysílat zápasy s účastí polských týmů v této soutěži. Vyplývá to z polského zákona o rozhlasovém a televizním vysílání.

zdroj: satkurier.pl





Reklama




Vybrané články