Quantcast

RTL International odstartuje 18. ledna 2016

| redakce | tisk

Mediální skupina RTL Deutschland spustí nový mezinárodní kanál RTL International dne 18.1.2016. Stanice přinese Němcům žijící v zahraničí široký výběr formátů pořadů vlastní tvorby ve vysokém rozlišení (HDTV).

Stanice RTL International bude zaměřena na německé turisty v zahraničí, stejně tak na lidi, kteří se učí německý jazyk. Program bude poskytován jako pay-tv kanál na všech platformách (satelit, kabel, IP, OTT) v různých zemích a v budoucnu také na app a on-line prostřednictvím počítačů.

Od svého startu bude RTL International k dispozici v Kanadě, v jižní Africe, Austrálii, Izraeli a Gruzii. Postupně se stanice objeví v dalších zemích, včetně USA a Brazílii. Spuštění on-line služby je naplánováno na březen 2016.

RTL International bude přinášet obsah RTL. Diváci se mohou těšit na zpravodajské relace jako "RTL Aktuell" či "RTL Nachtjournal", "Punkt 12", magazíny "EXCLUSIV - Das Starmagazin" a "Explosiv - Das Magazin". V programu nebudou chybět ani německé akční a dramatické seriály jako "Alarm für Cobra 11 - Die Autobahnpolizei" a "Doctor's Diary".





Reklama




Vybrané články