Quantcast

Do managementu Atmedia přichází Jitka Čechová

| redakce | tisk

Management mediálního zastupitelství Atmedia posiluje Jitka Čechová, která má zkušenosti ze strany zadavatelů i mediálních agentur. Nastupuje na pozici Head of Channel Accounts. V Atmedia bude mít na starosti portfolio 26 tematických televizních stanic.

Společnost Atmedia, která se těší rostoucímu zájmu zadavatelů televizní reklamy, rozšiřuje svůj management o pozici Head of Channel Accounts. Tuto funkci bude zastávat Jitka Čechová, která předtím působila na pozici Head of Trading and Radio Department ve společnosti Mindshare.

Jitka se pohybuje na mediálním poli více jak 10 let. Má za sebou bohaté pracovní zkušenosti z mediálních agentur jako Starcom, Carat, McCann-Erickson. Svůj způsob myšlení a zkušenosti měla možnost rozšířit i v oblasti B2B i B2C marketingu u zadavatelů jako Shell a Gillette.

Těším se do teamu Atmedia, na spolupráci se stanicemi a na to, jak budeme společně čelit dalším výzvám, které nás na mediálním poli čekají,“ říká Jitka Čechová. Michaela Vasilová, Managing Director Atmedia k tomu dodává: „Jsem přesvědčená, že Jitka bude pro Atmedia velikým přínosem a těším se na naši spolupráci. Díky Jitčině profesionalitě a širokým zkušenostem z mediálního trhu bude o portfolio televizních stanic Atmedia perfektně postaráno“.

zdroj: AtMedia





Reklama




Vybrané články