Quantcast

nc+ televize na kartě nově nabízí balíček Start+

| redakce | tiskobrázek k článku: nc+ televize na kartě nově nabízí balíček Start+

Ve čtvrtek 7.4.2016 byla na polském trhu představena služba nc+ televize na kartě s balíčkem Start+. Po dobu jednoho měsíce umožňuje přístup k více než 130 programům, z toho 45 v HD rozlišení s kompletní nabídkou 8 programů CANAL+ bez nutnosti podpisu smlouvy.

Doposud operátor nabízel službu nc+ televize na kartě s balíčkem Domowy HD+ s přijímačem 5800S nebo 5800SX (PVR). Tato nabídka je stále platná.

nc+ televize na kartě nově nabízí balíček Start+
▲ nc+ televize na kartě nově nabízí balíček Start+

Po uplynutí jednoho měsíce nc+ televize na kartě s balíčkem Start+ má klient následující možnosti

- ponechat si balíček Start+ s přístupem k 60 programům, z toho 20 v HD rozlišení na bázi prepaid (bez závazků) v ceně od 19,99 zlotých měsíčně (při jednorázovém dobití na tři měsíce)
- uzavřít smlouvu na jednu z nabídek nc+ s opcí CANAL+ či HBO v ceně od 29,90 zlotých měsíčně

Stojí za zmínku, že v balíčku Start+ nejsou programy Eurosport 1 HD, Eurosport 2 HD, AXN HD, Discovery Channel HD, Disney Channel HD a Disney XD, které jsou součástí balíčku Domowy HD+ původního balíčku nc+ televize na kartě. Naopak nový balíček Start+ přináší stanice MiniMini+ HD, AXN Spin HD, Discovery Historia, Nat Geo People HD, TV Republika a 13 Ulica, které nebyly dostupné abonentům balíčku Domowy HD+.

Novinkou v porovnání s balíčkem Domowy HD+ je zavedení platnosti nabídky. Platnost nabídky nc+ televize na kartě s balíčkem Start+ končí k 31.10.2019. Provozovatel si vyhrazuje právo na možné prodloužení platnosti nabídky.

Pokud jde o ceny, jsou o něco vyšší v porovnání s cenami za balíček Domowy HD+. Tarif Start+ stojí 24,99 zlotých měsíčně (v porovnání s 24,90 zlotých) a 59,97 zlotých na 3 měsíce (ve srovnání s 59,70 zlotých).

Pro nc+ televize na kartě a balíček Start+ operátor nabízí přijímat ITI-2850 s vestavěným DVB-T tunerem a možností nahrávání přes USB na HDD, který není součástí dodávky.

zdroj: satkurier.pl





Reklama




Vybrané články