Quantcast

Světový snooker dalších 10 let na Eurosportu

| redakce | tisk

Eurosport zůstane i pro následujících 10 let „Domovem snookeru“. Eurosport bude až do sezóny 2025/26 vysílat všechny hlavní snookerové turnaje včetně mistrovství světa.

Eurosport, World Snooker a IMG oznamují, že se dohodly na exkluzivním televizním a digitálním vysílání 18 turnajů World Snooker Tour na Eurosportu a Eurosport Playeru. Dohoda posiluje vysílání snookeru na Eurosportu v 54 regionech Evropy. Navíc Eurosport Player nabídne snookerovým fanouškům výběr ze stolů pokrytých kamerami. Kromě živého vysílání si budou moci diváci díky speciálním programům vychutnat atraktivní nahlédnutí do zákulisí snookeru a blíže poznat přední světové hráče.

Generální ředitel Eurosportu Peter Hutton: „Příznivci snookeru patří mezi nejhorlivější sportovní fanoušky Eurosportu už od prvního snookerového vysílání v roce 2003. Eurosport vysílá všechny světové turnaje a výrazně pomohl růstu popularity snookeru po celé Evropě. Eurosport má odborné komentátory a navíc představuje nové programy jako Ronnie O'Sullivan Show.“

Prezident organizace World Snooker Barry Hearn: „Dlouhodobá dohoda s Eurosportem je významným momentem pro náš sport. Eurosport hrál klíčovou roli v rychlém růstu snookeru po celém kontinentu za posledních 13 let, až se z něj stal populární sport. Přední světoví hráči cestují na turnaje do mnoha koutů Evropy, kde o snookeru dříve neslyšeli, a další a další fanoušci nacházejí vášeň ke snookeru. Jsme nadšeni z toho, že snooker nadále roste a že společně s Eurosportem budujeme jeho stále stabilnější základy“.

zdroj: Eurosport





Reklama




Vybrané články