Quantcast

V Česku se budou vysílat 3 programy Digi Sportu

| redakce | tisk

Televizní skupina Digi Sport rozšíří své působení na území České republiky. Od nové sezóny se budou u nás vysílat vedle stávajících programů Digi Sport 1 a Digi Sport 2 i třetí okruh.

Rozšíření Digi Sportu do Česka je součástí dohody skupiny Slovak Telekom a Digi Slovakia se společností Digi Česká republika, provozovatelem satelitní platformy Nová Digi TV CZ. Společnosti ST a Digi Slovakia získají vysílací práva na Premier League pro slovenské území a rovněž i práva na přenosy z prestižních závodů motocyklového mistrovství světa jednotlivců na ploché dráze. Naopak Digi Česká republika se stane exkluzivním poskytovatelem programů Digi Sport na území České republiky.

Co se bude na jednotlivých federálních programech Digi Sport vysílat je nyní součástí dalšího jednání. Důležité pro diváky v Česku je především informace, že půjde o plnohodnotné tři programy Digi Sportu. Programové schéma stanic bude sestaveno tak, aby bylo možné programy v plném rozsahu nabízet v Česku i na Slovensku.

Digi Česká republika chystá pro své zájemce v ČR internetovou a mobilní televizi. Půjde o další způsoby možnosti příjmu programové nabídky operátora a to zejména pro zákazníky, kteří z různých důvodů nemohou mít satelitní parabolu.





Reklama




Vybrané články