Quantcast

Rekordní zájem o satelitní kapacitu pro olympijské hry

| redakce | tisk

Lucemburský satelitní operátor SES (Astra) oznámil rekordní poptávku po jeho satelitní kapacitě pro letní olympijské hry v Rio de Janeiro ve srovnání s předchozími hrami.

Na čtyřech satelitech SES (NSS 806, SES 4, NSS 7 a SES 3) bylo rezervováno celkem 23 tisíc hodin kapacity pro šíření přímých přenosů z Ria v Americe, Evropě, Asii a Africe.

Rekordní zájem o satelitní kapacitu pro olympijské hry
▲ Rekordní zájem o satelitní kapacitu pro olympijské hry

SES dodává služby pro 10 předních vysílatelů v USA, Velké Británii, Švýcarsku, Itálii, Brazílii a Japonsku, včetně Eurovision, CNN / Turner a Nippon Television Network.

"SES poskytuje kapacitu pro olympijské hry od roku 2000 a jsme potěšeni, že poptávka po kapacitě pro přenosy z Ria daleko převýšila předchozí hry. Poprvé v historii jsme využili více kapacity na více satelitech k vysílání více hodin sportovních událostí a zpravodajství z olympijských her ke skutečně globálnímu publikum," řekl Richard Lamb ze společnosti SES. "Tento rekordní zájem ilustruje, jak vysílatelé i nadále pohlížejí na satelity jako ideální a nákladově efektivní způsob k vysílání přenosů ve vynikající obrazové kvalitě k milionům divákům po celém světě," dodal.

zdroj: SES





Reklama




Vybrané články