Quantcast

Štěpán Sokol novou moderátorskou posilou večerních Sportovních novin

| redakce | tisk

Večerní Sportovní noviny TV Nova mají novou moderátorskou posilu. Jednatřicetiletého Štěpána Sokola mohou diváci TV Nova znát z Ranních, Poledních a Odpoledních Sportovních novin, dnes večer se poprvé představí i v hlavní sportovní relaci vysílané v rámci Televizních novin od 19.30 hodin.

V médiích se Štěpán začal pohybovat už před několika lety jako moderátor v regionálním rádiu, postupně přešel do celoplošných rádií a současně začal pracovat jako komentátor sportovních přenosů, kterým se na stanicích NOVA Sport věnuje doteď.

Štěpán Sokol novou moderátorskou posilou večerních Sportovních novin
▲ Štěpán Sokol novou moderátorskou posilou večerních Sportovních novin

Moderováním a komentováním sportovních relací se mi plní dětský sen. Možnost moderovat večerní Sportovní noviny je pro mě něco, čeho si opravdu vážím. Nervozita mě naštěstí nesvazuje, ale bude to samozřejmě jiné, když víte, že Vás sleduje přes milion diváků," dodal ke své večerní premiéře Štěpán.

Štěpán Sokol se narodil v Ústí nad Labem a sportu se věnuje velmi aktivně i ve volném čase: „Asi jako každý Čech mám rád hokej a fotbal. Rád si ale zahraji i florbal, protáhnu tělo ve fitku, jezdím na kole, přes zimu na lyžích. Miluji všechno okolo vody - potápění, podvodní ragby, plavání.“

zdroj: Nova





Reklama




Vybrané články