Quantcast

TV Nova úspěšná v boji proti šíření svých stanic na Slovensku

| redakce | tisk

Boj proti neoprávněnému šíření stanic skupiny Nova na Slovensku úspěšně pokračuje dál a přináší své výsledky. Nedlouho po vydání prvního finálního pravomocného rozhodnutí soudu, kterým byla jednoznačně prokázána protiprávnost jednání žalovaného ve věci neoprávněného šíření stanic skupiny Nova na Slovensku, došlo k vydání dalšího předběžného opatření.

Tentokrát se do hledáčku soudu dostal slovenský operátor, který nijak nereagoval na zaslané výzvy k zastavení neoprávněného šíření, ani na obchodní nabídku distribuce NOVA International a NOVA Sport kanálů, a v neoprávněném šíření stanic skupiny Nova dále pokračoval.

Okresní soud v Bratislavě vydal proti slovenskému operátorovi předběžné opatření ve věci neoprávněného šíření stanic skupiny na území Slovenska. Žalovaný operátor se tak musí zdržet vysílání stanic skupiny Nova, ke kterým neobdržel souhlas.

V boji proti neoprávněnému šíření našich stanic na Slovensku jsme stále úspěšnější a v nastavených krocích budeme dále pokračovat,“ uvádí Petr Horák, zástupce ředitele sekce nových médií a diverzifikace skupiny Nova.

zdroj: Nova





Reklama




Vybrané články