Quantcast

O2 TV Air: Všechny tarify včetně HD kanálů

| redakce | tisk

Společnost O2 Czech Republic rozšiřuje nabídku své OTT služby O2 TV Air, která funguje na internetu od jakéhokoli poskytovatele. Doposud bylo možné objednat službu pouze s tarifem M. Od poloviny prosince přichází operátor s výrazným vylepšením.

"Chtěli jsme potěšit hlavně ty zákazníky, kteří nemají dostupný náš internet, ale přáli si naši televizi s širší skladbou kanálů," vysvětluje David Duroň, ředitel O2 TV. "Od poloviny prosince proto rozšiřujeme nabídku O2 TV Air, kterou bude nově možné si pořídit s tarify M, L i XL. Tedy v plnohodnotných verzích včetně HD kanálů, jaké nabízíme také na klasické O2 TV, která funguje na našem internetu," dodává David Duroň.

TARIFPOČET KANÁLŮCENA
O2 TV Air M60399 Kč
O2 TV Air L97499 Kč
O2 TV Air XL119849 Kč
Balíček KINO5 prémiových filmových kanálů200 Kč

Zákazníci služby O2 TV Air si budou moct za 200 Kč měsíčně dokoupit také balíček KINO, který navíc umožní sledovat prémiové filmové stanice z rodiny HBO a Cinemax.

Diváci nebudou u služby O2 TV Air ochuzeni ani o oblíbené funkce, jako jsou Zpětné zhlédnutí, Nahrávání nebo Archiv pořadů. U všech tarifů platí také možnost využívat ke sledování televize 4 další zařízení. U kanálů z rodiny O2 TV Sport budou moct zákazníci také plně využívat multidimenzi při přepínání mezi souběžně hranými zápasy nebo mezi různými záběry kamer.

Jak to funguje?
Zapojení set-top boxu je velmi jednoduché a zvládne to skutečně každý. Přes SCART nebo HDMI kabel si zákazník jednoduše propojí zařízení se svou domácí televizí. Set-top box je následně nutné připojit k internetu - nejlépe přes kabel. Následně už stačí jen televizi zapnout a zadat přihlašovací údaje ke službě O2 TV Air. "Pro sledování kanálů v HD rozlišení doporučujeme zákazníkům, aby jejich internetová přípojka měla rychlost alespoň 6 Mbit/s," říká David Duroň.

Set-top box přijde na 1 999 korun a je dostupný ve značkových prodejnách O2, na e-shopu O2 i u vybraných prodejců elektroniky.





Reklama




Vybrané články