Quantcast

Bobbles.tv s kanály pro indické krajany v Evropě

| redakce | tisk

Společnost bubbles media GmbH informovala, že na evropský trh uvedla paket bobbles.tv určený pro indické diváky. Bobbles.tv je satelitní a OTT služba pro krajany, kteří mají bydliště v kontinentální Evropě.

bobbles.tv v hindské verze odstartoval 22.2.2017. Divákům nabízí 16 zábavních kanálů v hindštině a angličtině, včetně bollywoodských filmových hitů: B4U Movies, B4U Music, StarGOLD, Sony MAX a ZOOM. V nabídce boobles.tv je možné najít také informační kanály NDTV India, NDTV 24x7, Times Now a Aaj Tak. Zatímco programy Colors od společnosti Viacom18, StarPlus, NDTV Good Times, NDTV Spice, Sony Entertainment Television (SET), Sony SAB, Life OK a Rishtey Europe přinášejí zábavní pořady, lifestylové magazíny, seriály a filmy.

bobbles.tv distribuuje kanály z celého světa s cílem oslovit až 14 milionů potencionálních diváků z Asie, Latinské Ameriky Afriky, kteří v současnosti žijí a pracují v Evropě. Vedle nového balíčku programů pro indické diváky provozovatel poskytuje stanice pro krajany z Číny, Indonésie a Vietnamu. Provozovatel chystá další jazykové balíčky.

Platforma bobbles.tv odstartovala v srpnu 2016 a je dostupná v Evropě prostřednictvím satelitu Astra 1N (19,2°E), na kmitočtu 11,656 GHz, pol. V, SR 22000, FEC 2/3, DVB-S2/8PSK. Vysílání je zakódováno systémem Nagra MA.

Měsíční předplatné činí 19,95 eur pro přístup k satelitní nabídce, 12,95 eur za přístup k programům přes internet.

zdroj: satkurier.pl





Reklama




Vybrané články