Quantcast

Prima Comedy Central přináší neortodoxní komediální seriál

| redakce | tisk

Pokud se nebojíte témat, která souvisejí se intimnostmi, vztahy či sexem, pak je seriál Amyino plodné lůno ideálním odreagováním na úterní večer. Prima Comedy Central přináší premiéru seriálu, který vás přinutí červenat se a smát zároveň.

Americký komediální seriál Amyino plodé lůno (v originálu Inside Amy Schumer) je postaven na střídání různorodého humoru a zábavy zaměřené především na genderové role a sexualitu. Diváci se mohou těšit na různě dlouhé scénky, rozhovory dělané přímo na ulici, stand-up výstupy i rozhovory s nevšedními osobnostmi.

Prima Comedy Central přináší neortodoxní komediální seriál
▲ Prima Comedy Central přináší neortodoxní komediální seriál

Společným jmenovatelem všech epizod je autorka celého seriálu Amy Schumer, kterou často na obrazovce doprovází hvězdní hosté i zcela obyčejní lidé. Mezi slavné hosty, kteří se objevili v seriálu, se řadí například Selena Gomez, Liam Neeson nebo Jake Gyllenhaal. Provokativní a občas šokující pohled, kterým se dívá Amy na vše kolem sebe, od sexuality přes genderovou politiku až po běžné lidské chování, divákům nedovolí zachovat kamennou tvář.

Díky své otevřenosti a chytrému zpracování krátkých scének posouvá Amy Schumer v tomto seriálu hranice komedie i provokativnosti, přičemž dokáže zároveň cílit i na vážná témata. I z tohoto důvodu pořad získává stále vyšší popularitu a získal ocenění Peabody a cenu Emmy za výjimečný varietní seriál.

Prima Comedy Central přináší neortodoxní komediální seriál
▲ Prima Comedy Central přináší neortodoxní komediální seriál

Amy Schumer se díky svému nadhledu a hravému humoru rychle stala jednou z nejzářivějších hvězd americké komediální scény. Narodila se v roce 1981 a už na střední škole jí nazývali „třídním klaunem“ a „noční můrou učitelů“. Čeští diváci ji mohou znát z komedie Vykolejená, jejíž příběh byl částečně inspirovaný hereččiným životem, nebo z nové komedie Dámská jízda. Kromě povolání herečky a stand-up komičky sepsala také řadu scénářů pro své vlastní projekty.

Připravte se na provokativní a ohromující pořad plný životních příběhů slavné komičky. Premiérová epizoda seriálu Amyino plodné lůno přichází už v úterý 23. května ve 22:30 na Prima Comedy Central.

zdroj: Viacom





Reklama




Vybrané články