Quantcast

V Rusku vzniká první kanál pro vegetariány

| redakce | tisk

Na ruském trhu začne již brzy fungovat první televizní stanice zaměřená na vegetariány. Stanice se bude jmenovat Pervyj vegerarianskij a bude vysílat v HD i SD rozlišení. Tvůrci stanice chtějí programem oslovit nejenom vegetariány ale i příznivce zdravého životního stylu.

Stanice Pervyj vegerarianskij začne vysílat 25.7.2017 a od svého spuštění bude dostupná abonentům satelitní platformy Telekarta (Intelsat 15/Horizont 2 na 85°E) a také se objeví v platformě NTV+.

Pervyj vegerarianskij bude jedním z programů skupiny Max Media, která patří do skupiny společnosti Orion. Provozovatel již nabízí stanice jako Zagorodnaja žiznj, Mužskoj, Uspech, Ego TV a další.

Programové schéma stanice Pervyj vegerarianskij bude složeno ze tří osmihodinových bloků. V prvním roce vysílání stanice přinese 250 hodin původního HD obsahu v poměru 40% vlastní produkce, 30% akviziční pořady (filmy o přírodě, zvířatech) a 30 procent od ruských a zahraničních partnerů stanice.

Dmitrij Anoufriev, generální ředitel nové stanice Pervyj vegerarianskij, uvedl, že obsah stanice nebude jen pro 4 procenta ruských vegetariánů ale i pro dalších 54 procent obyvatel, kteří podporují zdravý životní styl.

Pervyj vegerarianskij přinese pořady o vaření a dokumenty o chutných a zdravých potravinách, dále odvysílá příběhy o životě slavných vegetariánů, rozhovory a podobně.

zdroj: cableman.ru





Reklama




Vybrané články