Quantcast

VH1 UK se změní v zábavní kanál

| redakce | tiskobrázek k článku: VH1 UK se změní v zábavní kanál

Britský hudební kanál VH1 se divákům představí s novým programem. Nově se bude zaměřovat na zábavu. Podle nejnovějšího programového schématu bude od 6:00 do třetí hodiny ranní nahrazen hudební program pořady reality show, které byly dříve vysílány na sesterských programech MTV a 5Spike.

VH1 UK má mimo jiné přinést "Lip Sync Battle" a "My Super Sweet 16".

S proměnou VH1 UK na zábavní kanál bude program v placené televizi Sky UK k 1. květnu 2018 přesunut do sekci Entertainment v rámci širšího přeskupování programů.

Kanál VH1 (Video Hits 1) následuje svoji mateřskou stanici v USA, která místo videoklipů nyní vysílá reality show. Název nebo zkratka stanice již nebude odpovídat aktuálnímu obsahu stanice.

VH1 chce zopakovat úspěch MTV UK, která se v roce 2011 stala zábavním kanálem po postupném vyřazení videoklipů ve prospěch reality show. Vedle toho na zábavu plánuje v květnu přejít i jiný hudební kanál - 4Music ze sítě The Box Plus Network.

Program VH1 UK je aktuálně umístěn v platformě Sky UK mezi hudebními programy na 357. pozici EPG. Od 1. května bude stanice na 174. pozici vedle stanice BET.

V nejbližších dnech bude představen definitivní seznam pozic kanálů Sky UK, který vstoupí v platnost 1.5.2018.

zdroj: a516digital.com + satkurier.pl





Reklama




Vybrané články