Quantcast

freeSAT: Dětské programy po dobu dvou týdnů zdarma

| redakce | tisk

freeSAT se rozhodl potěšit nejmenší diváky tím, že nabídne zdarma vysílání všech dětských programů z balíčku freeSAT plus HD, konkrétně tedy programy Cartoon Network, Boomerang a Megamax. Děti si tak od 1. do 14. srpna mohou užít ještě více pohádek, vzdělávacích pořadů nebo například fotbalovou soutěž s hrdiny Cartoon Network.

Každé ráno a večer můžou diváci Megamaxu sledovat dobrodružství 15 leté Tary, která vyrostla na malé farmě v Austrálii, a která vždy snila o tom, že se jednou stane tanečnicí. Po tom, co je přijata na národní Taneční akademii, nejlepší školu v zemi, je přesvědčená, že ji čeká úžasný život. Netuší však, že její dosavadní trénink není dostačující, a že k přežití na akademii bude potřebovat víc než jen tanec...

freeSAT: Dětské programy po dobu dvou týdnů zdarma
▲ freeSAT: Dětské programy po dobu dvou týdnů zdarma

Každý všední den vysílá Cartoon Network maraton těch nejoblíbenějších pořadů pod názvem Maraton Mix. Diváci se mohou těšit také na populární seriál Čas na dobrodružství o chlapci jménem Finn a jeho nejlepším psím kamarádovi Jakeovi, kteří chrání obyvatele města Ooo před padouchy nejrůznějších tvarů a velikostí. Od 5. srpna bude vysílána speciální Minecraft edice, vždy od 9:30 a 19:55.

Pro fanoušky seriálu Mladí Titáni do toho! Je přichystán další maraton nazvaný Letní maraton s mladými Titány. Malí fanoušci Světového poháru si mohou vytvořit fotbalový tým složený z hrdinů Cartoon Network, sbírat body v pohádkových soutěžích a pořádně si zakřičet „Gól!“. Schválně, kdo bude nejhlasitější?

Zajíc závislý na adrenalinu, veverka, pro kterou je ze všeho nejdůležitější bezpečnost, a naivní, ale neuvěřitelně roztomilý racek tvoří dohromady celkem legrační partičku. Neustále se ocitají v nějaké absolutně neuvěřitelné nebo nebezpečné situaci a každý den je tak plný dobrodružství. Přitom nechtějí nic jiného, než žít běžným poklidným životem. Děti mohou sledovat příhody Ohrožených druhů každé odpoledne od 11. srpna na Megamaxu.

Pro větší diváky je tu seriál Střední škola Degrassi. Jedenáctá série se dotýká mnoha témat, která jsou pro dnešní středoškoláky aktuální, jako například násilné gangy, drogová závislost, šikana, genderová identita, sex, rodičovství u dospívajících a milostné vztahy. Seriál bude vysílán každý den ve 22:00 na Megamaxu.

Každý všední den ráno bude vysílána pohádka Be Cool, Scooby Doo a na ty, kteří si rádi přispí, budou každý večer čekat rovnou dvě epizody. Mezi oběma epizodami pak na děti čeká hra, ve které si mohou zahrát na malé detektivy. Pro ty, kteří mají rádi Show Toma a Jerryho a zároveň rádi soutěží, je tu Hádací hra s Tomem, ve které si malí fanoušci mohou vyzkoušet, jak dobře znají svou oblíbenou pohádku. Diváci uvidí kousek epizody Toma & Jerryho a musí uhádnout, jak se bude příběh odvíjet dál. Oba pořady budou ke zhlédnutí na programu Boomerang.

Po skončení této nabídky mohou zákazníci déle sledovat programy Megamax, Cartoon Network a Boomerang v balíčku freeSAT plus HD.





Reklama




Vybrané články