Quantcast

Liga mistrů UEFA bude i na Idman TV

| redakce | tisk

Atraktivní fotbal zůstane na obrazovkách ázerbájdžánské sportovní stanice Idman TV. Diváci této stanice se mohou těšit na přenosy z Ligy mistrů UEFA, Evropské ligy UEFA a utkání španělské fotbalové reprezentace.

Exkluzivní vysílací práva pro všechny uvedené soutěže získal provozovatel konkurenční sportovní stanice CBS Sport. Vysílatel ale nedávno podepsal memorandum o porozumění s İdman Azərbaycan, což umožní nabídnout divákům více přenosů.

Hlavní slovu ve výběru utkání bude mít CBS Sport, který bude vysílat zápasy na svém programu. Zbývající utkání, které se budou časově překrývat s jinými zápasy, umožní vysílat na zmíněné konkurenční televizi İdman Azərbaycan.

Kanál CBS Sport HD je šířen FTA v evropském svazku satelitu Azerspace 1 (46°E), na kmitočtu 11,135 GHz, pol. H, SR 27500, FEC 5/6, DVB-S/QPSK. Některé sportovní přenosy jsou z důvodu omezení vysílacích práv zakódovány systémem BISS. Zatím není známo, zda z důvodu získání exkluzivního sportovního obsahu dojde k přesunu programu z evropského či asijského svazku či bude jiná změna v distribuci stanice.

Konkurenční program İdman Azərbaycan je šířen ze stejného satelitu ale ve svazku střední Asie. Vysílání je šířeno FTA a některé přenosy jsou rovněž kryptovány systémem BISS. Program je součástí multiplexu na kmitočtu 11,175 GHz, pol. H, SR 27500, FEC 5/6, DVB-S/QPSK. Na této frekvenci se vysílá také program CBS Sport v SD rozlišení.





Reklama




Vybrané články