Quantcast

freeSAT: Food Network 2 týdny pro všechny

| redakce | tisk

Všichni zákazníci freeSATu bez ohledu na předplacený balíček se mohou těšit na dvoutýdenní volné vysílání stanice Food Network. S populární stanicí o jídle přichází čas na úplně nové recepty a objevování kuchyní celého světa.

Skvělá zpráva pro všechny milovníky jídla - freeSAT mezi 11. a 26. červnem nabídne volné vysílání stanice Food Network. Všichni zákazníci freeSATu si tak mohou vychutnat kulinářské show, které představí čerstvé a zdravé recepty a nabídnou strhující kuchařské soutěže s těmi nejžádanějšími kulinářskými experty nebo třeba se šéfkuchaři pojízdných restaurací.

Elitní sousta (foto: Food Network/UPC DTH)
▲ Elitní sousta (foto: Food Network/UPC DTH)

Každé úterý se diváci můžou těšit na vzrušující pořad Elitní sousta (Bite Club). Známý televizní kuchař a moderátor Tyler Florence si do něj pozval ty nejtalentovanější New Yorské šéfkuchaře a nechal je spolu soutěžit v kuchyni restaurace, ve které předtím nikdy nevařili. Dva z nich vždy vaří a další tři je hodnotí. Soutěžící kuchaři mohou použít své tajné přísady a cokoliv, co najdou v kuchyni. Rivalita pěti nejžádanějších kuchařů slibuje nemilosrdné souboje, napětí i patriotickou hrdost - to vše, aby jeden z nich získal titul místního šampiona. Kdo bude mistrem? To mohou diváci zjistit každé úterý od 19:50 na Food Network.

Jelikož jsou kuchařské soutěže stále populárnější, Food Network přináší na obrazovky další program tohoto typu - Velkou soutěž pojízdných restaurací (The Great Food Truck Race). Devátá série se tentokrát bude odehrávat na Divokém Západě. Sedm týmů pojízdných restaurací společně zamíří za největším dobrodružstvím, které kdy zažily. Jako skuteční průkopníci se učí pracovat s přísadami z celého světa a musí překonat spoustu výzev, které otestují jejich kulinářské schopnosti. Každý týden se vypraví napříč pouští do jednoho z měst, kde na ně čekají další úkoly, během kterých připravují neuvěřitelná jídla a snaží se porazit své soupeře. Dva nejlepší týmy se potom utkají o 50 tisíc dolarů. Diváky tak čeká velká porce vzrušení každé pondělí od 19:50 na Food Network.

Dolce Napoli (foto: Food Network/UPC DTH)
▲ Dolce Napoli (foto: Food Network/UPC DTH)

Kromě volného vysílání Food Network potěší všechny fanoušky dobrého jídla i stanice TV Paprika, kterou mohou sledovat zákazníci s předplaceným balíčkem freeSAT medium HD. Přinese jim například show Dolce Napoli s Davidem Roccem. Známý šéfkuchař je vezme do italské Neapole, kde se zrodila pizza i espresso, které obohatili už tak vynikající kuchyni tohoto města. David Rocco odhaluje skryté gastronomické poklady každý víkend od 17:40 na TV Paprika ve dvou po sobě jdoucích epizodách.

Těm, kteří se chtějí naučit nové recepty a dozvědět se něco více o zdravém jídle, se vyplatí naladit show šéfkuchaře Pepeho. Peter Siska, přezdívaný Pepe, věří, že dobré jídlo nemusí být vůbec složité. Uvařit si podle jeho receptů může opravdu každý, a to se zaručeným úspěchem. Diváci se mohou těšit na Pepeho zdravou kuchyni každý den od 17:40 na TV Paprika.

Diváci se satelitními přijímači freeSAT najdou Food Network na pozici 53 a TV Paprika na pozici 51.

Seznam všech programů, novinky a další informace naleznete na cz.freesattv.tv nebo na facebookové stránce freeSAT.

Facebookovou stránku se vyplatí sledovat i kvůli nejrůznějším kulinářským kvízům a soutěžím, ve kterých diváci během vysílání mohou vyhrát různé ceny.

zdroj: UPC DTH





Reklama




Vybrané články