Quantcast

Gametoon HD bude vysílat Esports Balkan League

| redakce | tisk

Placený televizní kanál Gametoon HD získal exkluzivní vysílací a digitální práva na Esports Balkan League (League of Legends), největší regionální esportovou ligu, která bude vysílána živě a exkluzivně během letošního léta.

Esports Balkan League (EBL) je první profesionální esportová soutěž, v níž soutěží nejlepších osm týmů z deseti evropských zemí v turnaji League of Legends o titul šampionátu. Běhen letošního léta mohou diváci stanice Gametoon HD sledovat živě a exkluzivně přenosy z EBL.

Gametoon HD bude vysílat Esports Balkan League
▲ Gametoon HD bude vysílat Esports Balkan League

Živé přenosy z EBL mohou diváci televize Gametoon HD sledovat po celém světě od 24. června až po finále 24. srpna 2019 od 19:00 do 23:00 hodin středoevropského letního času. Pátá sezóna EBL zahrnuje 10 zemí: Srbsko, Chorvatsko, Maďarsko, Rumunsko, Bulharsko, Bosnu a Hercegovinu, Severní Makedonii, Slovinsko, Černou Horu a Albánii.

Gametoon HD je celosvětový zábavní televizní kanál, která se otáří kolem her a esportů. Divákům nabízí jedinečný zážitek spolu s plně vlastněným exkluzivním obsahem a timesloty jako jsou turnaje Stream Nation a eSports tournaments.

Stanice Gametoon HD je dostupná po celém světě v angličtině a brzy bude vysílat i v polštině.





Reklama




Vybrané články