Quantcast

Podzim 2019 na tématických kanálech Primy

| redakce | tisk

Novinky čekají na podzim diváky nejen na hlavní Primě, ale i na sesterských stanicích. Na své si přijdou diváci stanice Prima COOL, která letos slaví deset let. Z vlastní tvorby nabídne Aftershow Česko Slovensko má talent, pokračují také osvědčené pořady Autosalon a Těžká dřina.

Charlie Sheen zaujme coby terapeut v Kurzu sebeovládání a ještě napínavější příběhy přinese historicko-dobrodružný seriál Pod černou vlajkou. Do kolumbijského drogového podsvětí nás vezme Pablo Escobar a seriál Narcos a diváci se mohou těšit i na oblíbené pecky poslední dekády - na Top Gear a seriály Teorie velkého třesku nebo Simpsonovi.

Filmový kanál Prima MAX nabídne premiérově snímky Oko v oblacích, Ztracené město Z či Zlato, ve kterém zazářil Matthew McConaughey v roli podnikatele, zlatokopa a podvodníka v jedné osobě. Prima MAX nabídne ale i osvědčenou klasiku - filmy Titanic, Poslední Mohykán, Robin Hood, Ďábel nosí Pradu nebo Chyť mě, když to dokážeš.

Nejmladší sestra stanic z naší rodiny, Prima KRIMI, divákům nabídne premiérově kriminální seriál Cardinal z prostředí drsné kanadské přírody, Stíny spravedlnosti sledující osudy zaměstnanců právnické firmy nebo francouzský seriál Vlčí instinkt, který ukáže, že ani v horách si člověk od zločinu moc neodpočine. Pokračovat budou osvědčené klasiky: Sběratelé kostí, Castle na zabití, Vraždy v Midsomeru nebo premiérová sedmá řada Sherlocka Holmese: Jak prosté.

Nejzamilovanější z našich kanálů, Prima LOVE, přinese seriál z prostředí ambiciózních a schopných žen v riskantních životních situacích - Já, společnice. Podzimní večery pak zpříjemní příběhy svobodné matky Lorelai a její dospívající dcery Rory v oblíbeném seriálu Gilmorova děvčata nebo Ranč Heartland. O vášeň nebude nouze ani v telenovelách Hříšná láska a Příchuť lásky. Samozřejmostí jsou i série z pera dvou královen romance - Rosamunde Pilcherové a Danielle Steelové.

Nejoblíbenější český dokumentární kanál Prima ZOOM zavede diváky do přírody i historie. Největším lákadlem bude bezesporu pokračování původního českého seriálu Utajené příběhy českých dějin II, jehož jednotlivé epizody zavedou diváky do dob historických událostí, jakými bylo například vyvraždění Slavníkovců. Milovníci přírody se pak mohou těšit na seriály Přírodní divy Země: Život na hraně nebo Divoká Čína, představí se i Krásy černomořského pobřeží.





Reklama




Vybrané články