Quantcast

Dalších 10 ukrajinských programů může být zakódováno

| redakce | tisk

Deset ukrajinských televizních programů, které nejsou součástí žádné hlavní mediální skupiny, může v blízké době zakódovat svůj satelitní signál. Patří mezi ně programy Music Box UA, Xsport, Trofej, Terra, Nauka, Fauna, Kus-Kus, 36.6, Dača a Epocha.

Webu telekritika to uvedli zástupci výše uvedených stanic.

Generální producent Music Boxu ve svém komentáři uvedl, že vysílání Music Box UA bude zakódováno za měsíc - 1. března 2020. Tisková služba televizní stanice Xsport uvedla, že rozhodnutí o kódování již bylo učiněno a kdy přesně k němu dojde bude provozovatel včas informovat.

Ředitel pay-tv pobočky Film.UA uvedl, že skupina pracuje na zakódování programů Kus-Kus, 36.6, Dača a Epocha. Televizní stanice skupiny Kontinent TV (Trofej, Terra, Nauka a Fauna) budou podle generálního producenta skupiny zakódovány v blízké době.

Připomeňme, že od 28.1.2020 je 22 předních ukrajinských programů od čtyř televizních skupin StaLightMedia, 1+1 media, Media Gruppa Ukraina a InterMedia Group na satelitu zakódováno. Dalších 72 ukrajinských televizních stanic stále vysílá nekódovaně ( FTA). Jedná se o zpravodajské, informační, regionální a tématické programy, které nejsou součástí vyjmenovaných televizních skupin.

zdroj: telekritika





Reklama




Vybrané články