Quantcast

SportsTribal TV - nový bezplatný streaming se sportem z celého světa

| redakce | tisk

Brzy se na trhu objeví SportsTribal TV - nový, bezplatný streaming se sportem z celého svě+ta. Jmenuje se SportsTribal TV a jde o novou bezplatnou streamovací službu pro sportovní fanoušky. Provoz této služby má být zcela financován z reklam.

Zahájení vysílání se očekává ještě v tomto roce. Provozovatel chce nabízet "lineární" sportovní akce 24 hodiny denně 7 dní v týdnu. SportsTribal TV pokryje nejpopulárnější sporty, ale také specializované a mikro specializované.

Prvním krokem bude spuštění některých digitálních sportovních kanálů na mobilních zařízeních a internetu. V roce 2021 by se měla objevit skutečná televizní a streamingová platforma. Je zajímavé, že v původních informacích není zmíněna žádná smlouva o vysílacích právech na SportsTribal TV.

Za iniciativou SportsTribal TV je Frank Bowe, který se ujal funkce generálního ředitele. Boweova myšlenka vychází z poznání, že mnoho sportovních organizací a vysílatelů se těžko dostává k fanouškům.

Díky SportsTribal TV Frank Bowe vyřeší tento problém tím, že nabídne nejvíce zanedbané sporty, držitele práv a vysílatele digitálních sportů, aby transformovali videa (nová i stávající) v 24/7 lineární streamovací kanály.

Bowe zdůrazňuje, že model SportsTribal TV je založen na sdílení příjmů a společného úspěchu bez velkých počátečních investic sportovních partnerů. K nabídce služby bude využit systém Red Bee Managed OTT.

zdroj: sportstribal.tv + satkurier.pl





Reklama




Vybrané články