Quantcast

O2 TV podporuje českou kulturu a zařazuje stanici Naživo

| redakce | tisk

O2 TV rozšiřuje svoji nabídku a zařazuje kulturní kanál Televize Naživo. Stanici Televize NAŽIVO najdou diváci na pozici 18. Dostupná bude v SD kvalitě v tarifech O2 TV Bronzová, Stříbrná, Zlatá, M, L a XL.

"Jsem velmi vděčný za to, že O2 je hlavním partnerem Filmu NAŽIVO, což je formát, který stál u samého zrodu hledání adaptace živé kultury do audiovizuálního světa. A dnes je prémiovým formátem Televize NAŽIVO, která se stává součástí O2 TV," říká Viktor Tauš, jeden ze zakladatelů NAŽIVO, a dodává: "Kromě přenosů živého vysílání prostřednictvím sítě O2 zajišťuje operátor také hosting ve svých datových centrech."

Televize Naživo
▲ Televize Naživo

"Naším dlouhodobým cílem je, aby O2 díky svým pokročilým technologiím přinášelo nové možnosti a formáty do různých oblastí. To dokazuje i nové partnerství s Filmem NAŽIVO. Nejen, že pomáháme zprostředkovat kulturu lidem, ale zároveň přispíváme, aby živá kultura přežila i v této nelehké době," doplňuje Marie Mališková, CSR manažerka z O2.

Nová televize odvysílá představení souborů Cirk La Putyka, Jatek78, Vosto5, Divadla Na zábradlí a dalších. K vidění budou také koncerty České filharmonie, Lenky Dusilové či Báry Polákové. Na své si přijdou i nejmenší diváci pro které jsou připravena představení Divadla Minor i další pořady pro děti.

"Kdo nestihne konkrétní představení během živého vysílání, může se na něj podívat až sedm dní po odvysílání díky oblíbené funkci zpětné zhlédnutí nebo si pořad nahrát a následně se na něj kdykoli během třiceti dnů podívat," vysvětluje Anna Lenerová, šéfka obsahu O2 TV.





Reklama




Vybrané články