Quantcast

Televizní služba T-Mobile na 2 měsíce za polovinu ceny

| redakce | tisk

Telekomunikační operátor T-Mobile přichystal prodejní promo akci. Noví zákazníci získají na televizní službu T-Mobile 50% slevu na dva měsíce. Akce se týká internetové, satelitní i optické TV.

Vedle krátkodobého cenového zvýhodnění připravil operátor další propagační akci - sportovní kanály Premier Sport HD a Nova Sport 2 HD jsou od 2. února do konce března dostupné i v nejnižším balíčku S.

Videotéka se na dva měsíce (únor a březen) výrazně rozšiřuje o bezplatnou nabídku titulů. Třetina obsahu bude zdarma.

Velmi nás těší zájem o naši televizní nabídku. Na konci roku jsme přinášeli TV vysílání téměř 190 tisícům zákazníků,“ říká Zdeněk Spurný, manažer služeb pro domácnosti T-Mobile, a dodává: „Abychom brzo pokořili hranici 200 tisíc, připravili jsme zvýhodněnou akci pro nové zákazníky a pro stávající vylepšení programové nabídky a Videotéky.“

Získat televizi od T-Mobile na dva měsíce za polovinu mohou všichni noví zákazníci, pokud si objednají T-Mobile TV, T-Mobile Optic TV nebo T-Mobile SAT TV od 1. 2. do 31. 3. 2021.

TarifAkční cenaStandardní cenaSleva
S199,50 Kč399 Kč50 %
M249,50 Kč499 Kč50 %
L299,50 Kč599 Kč50 %
XL*449,50 Kč899 Kč50 %

Poznámka: * tarif dostupný jen pro T-Mobile TV

Pro sledování televize od T-Mobile mohou zákazníci využít internetové připojení, optickou síť, satelitní vysílání nebo svá mobilní zařízení díky jedné aplikaci T-Mobile TV GO. S jednou smlouvou mohou zákazníci sledovat digitální T-Mobile TV přes internet až na dvou set-top boxech a čtyřech dalších zařízeních - Smart TV, notebook, počítač, tablet či telefon. Aplikace T-Mobile TV GO nabízí také sedmidenní archiv a možnost si oblíbené pořady nahrát a uložit až na 30 dnů.





Reklama




Vybrané články