Quantcast

A1 Telekom Austria dokončila rebranding

| redakce | tisk

Provozní společnost skupiny A1 Telekom Austria Group v Srbsku nahradila místní značku Vip mobile novým brandem A1. Výsledkem je, že byl dokončen rebranding značek v regionu střední a východní Evropy.

Alejandro Plater, provozní ředitel skupiny A1 Telekom Austria, k tomu uvedl: „Naše provozy v Srbsku prošly v posledních letech dynamickým rozvojem. Jsem rád, že dnešním dnem představujeme také poslední krok naší celoskupinové strategické cesty jedné značky, kterou jsme zahájili koncem roku 2017. Začala v roce 2007 jako největší investice na zelené louce v zemi, společnost A1 Serbia nabídne ještě působivější služby zákazníkům a řešení pro život, práci a zábavu v digitálním věku. Naše společná značka A1 není jen logo - pokrývá všechny zásadní aspekty digitalizace. A1 nabízí atraktivní portfolio produktů a služeb v Srbsku, od tarifů a balíčků až po řešení pro inteligentní domácnosti, hraní her, IoT (internet věcí), cloud a řešení kybernetické bezpečnosti.“

Společnost A1 Telekom Austria v minulosti uvedla, že bude postupně - v závislosti na podmínkách místního trhu - rebrandovat své služby na značku A1. Nejprve na bulharském, chorvatském a rakouském trhu v roce 2018. Později na slovinském trhu. V srpnu 2019 došlo k přejmenování služeb operátora v Bělorusku. V září 2019 v Severní Makedonii. Nejnověji v Srbsku, čímž se završil celý renranding.

zdroj: A1





Reklama




Vybrané články