Quantcast

Nové QLED televizory JVC se systémem Android TV

| redakce | tisk

Společnost JVC oznámila uvedení nové řady 43", 50", 55" a 65" QLED 4K HDR Android TV. Tato řada, která má přinést kombinaci výjimečné kvality obrazu a obohaceného obsahu, s sebou přináší všechny výhody technologie Quantum Dot (QLED) a poskytuje brilantní živost barev, detaily obrazu a kontrast.

Díky značně rozšířenému a jemnějšímu barevnému rozsahu nabízejí televizory nápadně přesné barvy, které si zachovávají svou živost i v těch nejjasnějších scénách.

Technologie QLED
Zařízení Quantum Dot Android TV jsou navržena tak, aby podporovala více než 90 % barevného gamutu DC1-P3, a poskytují tak úžasnou úroveň barev a přesnosti obrazu. Nabízejí širokou škálu až jedné miliardy barev a umožňují realističtější a působivější zobrazení barev, jako je sytě červená a zelená, v přesně daných odstínech a barvách. Zvýšený barevný rozsah televizorů také zajišťuje větší jasnost, hloubku a rozlišení, což umožňuje zvýraznit detaily obrazu ve světlých i tmavých scénách.

JVC QLED TV (foto: JVC)
▲ JVC QLED TV (foto: JVC)

Televizory se systémem Android
S operačním systémem Android TV nabízí tato řada snadnější cestu k oblíbené zábavě. Získat přístup k filmům a pořadům z různých streamovacích služeb včetně Disney+, HBO, Netflix, Prime Video a Twitch. Uživatelé si mohou stahovat všechny své oblíbené aplikace a hry ze služby Google Play a díky integrovanému zařízení Chromecast™ mohou do televizoru přenášet fotografie, videa a hudbu z chytrých zařízení.

Pro zefektivnění vyhledávání obsahu poskytuje karta Discover v operačním systému Android TV personalizovaná doporučení zábavy na míru podle toho, jaké filmy a pořady diváci sledovali dříve.

JVC QLED TV (foto: JVC)
▲ JVC QLED TV (foto: JVC)

Zážitek z domácího kina
Ať už je na obrazovce jakýkoli obsah, velkoplošné televizory s prémiovou povrchovou úpravou a bezrámovou obrazovkou fungují tak, že vytvářejí zážitek jako v kině doma. Plně vtáhnou diváky do dění na obrazovce, vtáhnou je do děje ultra ostrým, ostrým a realistickým rozlišením Ultra HD 4K a mimořádnými barvami, kontrastem a jasem, které na obrazovku přináší technologie Dolby Vision HDR. O působivý zvukový přednes se stará každý z vestavěných reproduktorů a subwooferů televizoru v kombinaci s technologií DTS, která zajišťuje dynamický, bohatý a všeobjímající zvuk.

Obrazové technologie
Pro maximalizaci zážitku ze sledování nabízejí televizory další funkce pro zlepšení kvality obrazu obsahu ve všech rozlišeních. Díky řadě výkonných technologií zpracování obrazu zvyšují rozlišení a zdokonalují obraz v rozlišení Full HD, HD a SD pomocí funkce Super Resolution a optimalizují dynamický kontrastní poměr pomocí funkce Micro Dimming.

Televizory jsou navrženy tak, aby stavěly na kvalitě obrazu různých typů obsahu, a jsou vybaveny také specifickými režimy sledování, mezi něž patří režim Film pro filmy, režim Hry pro hraní her a režim Sport pro sportovní akce.

Televizory jsou nyní dostupné ve Španělsku, Itálii, Německu, Polsku, Rumunsku a České republice a v září se jejich nabídka rozšíří o úhlopříčku 70".

zdroj: JVC





Reklama




Vybrané články