Quantcast

Eutelsat představil službu Eutelsat Advance

| redakce | tisk

Francouzský satelitní operátor Eutelsat představil službu Eutelsat ADVANCE, globální síťové řešení s neomezeným dosahem ve světě, kde rostoucí digitalizace masivně ovlivňuje požadavky firem na konektivitu.

Eutelsat ADVANCE je komplexní služba řízené konektivity, která zahrnuje propojení sítí, portál pro správu a rozhraní API pro poskytovatele služeb a jejich klienty, pozemní konektivitu, kapacitu v Ku a Ka pásmu a satelitní terminály.

Služba Eutelsat ADVANCE, která je k dispozici prostřednictvím certifikované sítě partnerů společnosti Eutelsat, umožňuje klientům rozšířit jejich portfolio služeb o další služby, které nabízejí, s využitím výkonných globálních možností společnosti Eutelsat a nepřetržité podpory.

Ilustrační obrázek (foto: Getty Images)
▲ Ilustrační obrázek (foto: Getty Images)

Nové řešení zahrnuje sadu nabídek šitých na míru, které jsou určeny pro více trhů, zejména námořní, letecký, podnikový průmysl včetně energetiky, stavebnictví, bankovnictví a maloobchodu, státní správy a telekomunikací - s vlastními řešeními páteřního připojení podporující všechny potřeby rozšíření pokrytí 4G/5G a vysokorychlostní přenosové spoje.

Globální síť Eutelsat ADVANCE v Ku pásmu využívá platformu Newtec Dialog společnosti ST Engineering. Ta usnadňuje identifikaci a upřednostňování využití aplikací za atraktivní cenu, která se škáluje s poptávkou. Vysoce výkonná síť v Ka pásmu umožní výkonné připojení pro podnikové trhy s využitím prostředků společnosti Eutelsat v Ka pásmu na oběžné dráze v kombinaci s pozemním síťovým systémem společnosti Hughes Network Systems.

zdroj: Eutelsat





Reklama




Vybrané články