Quantcast

TV Nova odvysílá Superpohár UEFA 2021

| redakce | tisk

Atraktivní fotbalové utkání se objeví na bezplatné celoplošné stanici. Provozovatel skupiny Nova zařazuje mimořádně do vysílání přímý přenos tradičního souboje mezi vítězem Ligy mistrů UEFA a vítězem Evropské ligy UEFA - Superpohár UEFA 2021.

Na televizní diváky čeká zápas mezi celky Chelsea FC a Villarreal CF. Přímý přenos včetně předzápasového programu odvysílá TV Nova ve středu 11. srpna 2021 od 20:25 hodin. Přenos bude sloužit jako pozvánka na nové placené sportovní programy Nova Sport 3 a Nova Sport 4, které na českém a slovenském trhu Nova spustí v pátek 13.8.2021.

Kanály Nova Sport 3 a Nova Sport 4 a také stanice Premier Sport 2 budou dostupné v televizních platformách O2TV, T-Mobile TV (obě v Česku) a Magio TV/Magio Sat a Nová Digi TV SK na Slovensku.

Původně plánovaný pořad Výměna manželek XI odvysílá TV Nova v sobotu ve 13:00 hodin v čase automatické reprízy pořadu. Sitcom Comeback (Let mouchy) a Comeback (Bez kláves neodejdu) odpadají bez náhrady. 19. díl seriálu Námořní vyšetřovací služba: New Orleans IV bude odvysílán ve čtvtek 12. srpna ve 22:35 hodin.





Reklama




Vybrané články