Quantcast

Paramount+ na Sky v celé Evropě

| redakce | tisk

Společnosti ViacomCBS Networks International a Sky oznámily, že streamovací služba Paramount+ bude v roce 2022 spuštěna na pay-tv platformách Sky ve Velké Británii, Irsku, Německu, Švýcarsku, Rakousku a Itálii.

Skupina VCNI věří, že tato dohoda je klíčem k urychlení jejích globálních ambicí v oblasti streamingu.

Plánované spuštění je součástí nové víceleté distribuční dohody, která zahrnuje také rozšíření nabídky placených televizních kanálů ViacomCBS a obnovení partnerství se společností Sky jako partnerem pro prodej reklamy na vybraných trzích.

Platforma Sky (foto: Sky/satkurier.pl)
▲ Platforma Sky (foto: Sky/satkurier.pl)

Po spuštění budou abonenti Sky Cinema dostávat službu Paramount+ bez dalších poplatků, což znamená, že budou mít přístup ke dvěma službám vedle sebe s více než 10 tisíci dalšími díly obsahu za jednu cenu.

V rámci tohoto partnerství budou celovečerní filmy společnosti Paramount Pictures i nadále k dispozici na Sky Cinema ve Velké Británii a v roce 2022 se připojí ke Sky Cinema v Německu a Itálii. Všichni ostatní zákazníci Sky si budou moci předplatit službu Paramount+ jako doplňkovou službu.

Paramount+ zahrnuje katalog původních seriálů a populárních filmů všech žánrů od světoznámých produkčních značek a studií, včetně Showtime, BET, CBS, Comedy Central, MTV, Nickelodeon, Paramount Pictures a Smithsonian Channel, a také katalog špičkového místního obsahu.

zdroj: BroadbandTVnews.com + satkurier.pl





Reklama




Vybrané články