Quantcast

AMC přinese exkluzivně živě předávání cen EMMY

| redakce | tisk

Televizní stanice AMC přinese divákům a fanouškům exkluzivně a naživo největší televizní noc - 73. ceny Emmy a to již v pondělí 20. září 2021. Vysílat bude i hodinovou show z červeného koberce vedoucí k tříhodinové ceremonii předávání cen Emmy.

Je to poprvé, co AMC odvysílá Emmy naživo v oblasti střední Evropy - v České republice, na Slovensku, v Maďarsku, Rumunsku, Slovinsku, Srbsku, Bulharsku, Chorvatsku, Bosně a Hercegovině, severní Makedonii a Černé Hoře.

Letošní televizní přenos Emmy se navrací k živé, osobní ceremonii předávání cen v Microsoft Theatre v Los Angeles, s omezeným počtem diváků z řad nominovaných a jejich hostů. Show bude uvádět Cedric The Entertainer, hvězda a vedoucí producent komedie The Neighborhood (Sousedství).

AMC oslaví Emmy 24hodinovým programem kvalitních filmů. Následovat bude živý přenos předání cen Emmy, celý AMC program v pondělí 20. září se ponese v duchu návratu vítězných snímků a hvězd. Zazáří vítězka Sarah Michelle Gellar v „Suburban Girl“ (Holka z předměstí), Bruce Willis si zahraje ve filmu „Bandits“(Banditi). Fanoušci Dwayna Johnsona se mohou těšit na film „The Other Guys“ (Benga v záloze). Ve 22:00 AMC odvysílá speciální hodinovou edici předání cen Emmy, která fanouškům ukáže hlavní události 73. noci Emmy.

73. předávání cen Emmy na televizní stanici AMC

Pondělí, 20. září
01:00 - 02:00 Red Carpet Show
02:00 - 05:00 73. ročník Emmy Awards NAŽIVO
22:00 - 23:00 Highlighty 73. ročníku Emmy Awards





Reklama




Vybrané články