Quantcast

O2 TV: Prima chce zvýšit poplatek o 2500%

| redakce | tisk

Skončí televizní programy skupiny Prima v nabídce O2 TV? Společnost O2 TV nechce své diváky připravit o nejoblíbenější funkce, mezi které patří zpětné zhlédnutí nebo přetáčení programu. A proto nechce přistoupit na požadavky skupiny Prima.

"Požadované navýšení poplatků ze strany FTV Prima o 2 500 % je pro operátora O2 přirozeně zcela nepřijatelné," uvedla společnost O2 ve svém prohlášení.

Od začátku se snažíme o maximální spolupráci, nechceme naše diváky připravit o funkce, na které jsou zvyklí a hojně je využívají. Skupina Prima přišla s nnepřijatelnými podmínkami - nejen se zvýšením poplatků za distribuci kanálů, ale ještě přemrštěným “výkupným“ za to, aby lidé mohli využívat i nadále zpětné zhlédnutí a přetáčení programů. To by v konečném součtu znamenalo zdražení měsíčních tarifů O2 TV o desítky procent. To je pro nás ve chvíli, kdy se na všechny občany České republiky valí jedno zdražování za druhým, nepřijatelné. Podobný scénář čeká v následujících měsících i zákazníky konkurence. Jakákoli z kompromisních variant, kterou jsme přinesli na jednání, byla smetena ze stolu,“ vysvětluje Anna Lenerová, šéfka obsahu O2 TV.





Reklama




Vybrané články