Quantcast

Podzim na TV Prima: 3 nové seriály, reality show i talk show

| redakce | tisk

Televize Prima přichystala pro nadcházející podzimní sezónu tři nové seriály pro hlavní vysílací čas (prime time), zábavnou show, svatební reality show, talk show o vztazích a sexu a volba královny krásy.

Novinky doplní programové stálice, které diváci vyhledávají.

První novinkou bude dvanáctidílný seriál Pálava, ve kterém pětice kamarádů prožije nevídané dobrodružství mezi vinicemi na jižní Moravě. Spletité cesty osudu čekají i hrdiny osmidílného seriálu Hořký svět, kteří se snaží rozjet nelehký byznys - rodinný minipivovar.

Seriál Pálava (foto: FTV Prima)
▲ Seriál Pálava (foto: FTV Prima)

Cestu vesnické holky, která touží dobýt svět televize, přiblíží Dobré zprávy. Nové příběhy i zápletky pak přinese další sezóna populárního seriálu ZOO.

Mezi zavedené zábavné pořady Česko Slovensko má talent, Máme rádi Česko, Show Jana Krause, 7 pádů Honzy Dědka a Inkognito přibydou dvě novinky - Můj muž to dokáže a Den jak sen. S novými pořady nebudou pozadu ani tematické kanály Prima COOL a Prima SHOW.

Diváci se mohou těšit například na improvizační show K.O.MICI, talkshow Miloše Pokorného Jednou jsi dole, jednou nahoře, a že ženy a auta jdou, a nejdou dohromady, ukáže pořad Bábovky a plechovky. Jak náročná je cesta k titulu nejkrásnější dívky v ČR, diváci uvidí v show Česká Miss Essens.

Seriál Dobré zprávy (foto: FTV Prima)
▲ Seriál Dobré zprávy (foto: FTV Prima)

Kolik chilli papriček dokáže váš muž sníst za jednu minutu? Podobné nelehké otázky pokládá moderátorka Adéla Gondíková čtyřem slavným ženám v zábavné show Můj muž to dokáže. Ta, která nasadí nejvyšší laťku, pošle svého muže do boje o peníze. Aby obstál, musí splnit zadání. Neobstojí-li, její sázka se rozdělí mezi ostatní. Pět kol a pět kuriózních úkolů rozhodne o vítězi.

Show Můj muž to dokáže (foto: FTV Prima)
▲ Show Můj muž to dokáže (foto: FTV Prima)

Svatba může být plná rodinných zápletek, které nadchnou a překvapí i dojmou. Jedinečnou docu-reality show Den jak sen zachycuje reálné svatby. Monika Absolonová bude vyprávět deset příběhů lásky a spolu se štábem projede celou republiku.





Reklama




Vybrané články