Quantcast

Eventové kanály s Premier League a Bundesligou na CANAL+ Polska

| redakce | tisk

V pátek 5. srpna byly spuštěny příležitostné kanály Event Channel, společný projekt společností CANAL+ Polska a Viaplay Group. V současné době se místo nich vysílá tabule s nápisem „Zapraszamy na transmisję“ (Zveme vás na vysílání).

Přístup k vysílání stanic Event Channel mají předplatitelé satelitní platformy CANAL+, kteří mají balíček CANAL+. Na kanálech Event Channel najdou diváci přímé přenosy zápasů fotbalových lig - anglické (Premier League) a německé (Bundesliga).

Zapraszamy na transmisję (foto: CANAL+/satkurier.pl)
▲ Zapraszamy na transmisję (foto: CANAL+/satkurier.pl)

Připomeňme, že na základě dohody získala společnost CANAL+ Polska od skupiny Viaplay sublicenci na vysílání 2 zápasů každého kola Premier League. Týká se to tří sezón - od 2022/23 do 2024/25. Zápasy budou k dispozici na kanálech z portfolia CANAL+ Polska, například CANAL+ Premium nebo CANAL+ Sport.

To však není vše - od 5. srpna do konce září letošního roku získají satelitní zákazníci platformy CANAL+, kteří vlastní balíček CANAL+ (nevztahuje se na společnou nabídku Orange TV a CANAL+ Polska), bezplatný přístup v rámci tzv. otevřeného okna také ke všem zbývajícím zápasům Premier League a třem zápasům Bundesligy. Budou dostupné jak prostřednictvím online služby CANAL+ (což je bezplatné rozšíření satelitní nabídky, které umožňuje přístup k zakoupeným kanálům a balíčkům prostřednictvím aplikace pro mobilní zařízení, webových stránek nebo aplikací na chytrých televizorech), tak i na dekodérech 4K UltraBox+. Přenosy budou dostupné pouze prostřednictvím streamingu - Event Channel nebude dostupný přes satelit.

U přijímačů 4K UltraBox+ se kanály Event Channel objeví na pozicích 981 až 987 (pokud se kanály nenačetly, je nutné připojit dekodér k internetu a případně dekodér restartovat).

Přenosy budou k dispozici s komentáři novinářů a expertů společnosti Viaplay.

zdroj: satkurier.pl





Reklama




Vybrané články