Quantcast

LaLiga zdarma na britské ITV

| redakce | tisk

Britská televizní skupina ITV bude vysílat přenosy ze španělské fotbalové LaLigy. ITV si zajistila vysílací práva pro nejbližší tři sezóny.

Prestižní španělská liga LaLiga, ve které se představí některé z největších klubů světového fotbalu, bude vysílána živě a exkluzivně volně ( FTA) na programech ITV, ITV4 a službě ITV Hub.

Logo ITV
▲ Logo ITV

Od aktuální sezóny až po sezónu 2024/25 si ITV zajistila britská práva na 10 zápasů v sezóně. ITV odvysílá taková utkání s týmy jako jsou FC Barcelona, Real Madrid nebo Atlético Madrid.

ITV nabídne první zápas z LaLigy, ve kterém poměří své síly Real Sociedad s FC Barcelona, v neděli 21. srpna 2022 po dohodě s držiteli práv Premier Sports. Utkání začne na programu ITV4 ve 20:30 hodin a výkop ve 21:00 hodin.

"Tato dohoda zajišťuje bezplatné vysílání pro všechny fotbalové fanoušky jedné z nejzábavnějších lig na světě. Smlouva s Premier Sports dává fanouškům příležitost vidět některé z nejznámějších klubů a hráčů světové třídy v akci, živě na ITV," řekl k dohodě Niall Sloane, sportovní ředitel ITV.

Zápasy ITV budou také dostupné na Premier Sports a LaLigaTV, kde se budou vysílat všechny ostatní dostupné přímé přenosy.

Britská ITV vysílá volně (FTA) přes satelity Astra na pozici 28,2°E v britském svazku. Příjem je možný i v regionu střední Evropy s parabolami větších rozměrů. Příjmové podmínky se liší podle lokality příjmu.





Reklama




Vybrané články