Quantcast

Hana Zagorová ve vzpomínkových pořadech ČT

| redakce | tisk

Česká televize (ČT) připravila řadu vzpomínkových pořadů na oblíbenou stálici české populární hudební scény Hanu Zagorovou, která zemřela dnes ve věku 75 let. Diváci se mohou těšit na řadu pořadů s několikanásobnou držitelkou Zlatého slavíka - dokumenty, talk show i galakoncert.

V pátek (26.8.2022) Jednička ČT (ČT1) mimořádně zařazuje do vysílání reprízu populární talk show Všechnopárty z roku 2017. Jedním z hostů byla Hana Zagorová. Dále v pořadu Karla Šípa vystoupil sportovní lezec Adam Ondra a astronom a fotograf Petr Horálek.

Po skončení ve 21:05 hodin uvede tentýž programový okruh ČT portrét populární české zpěvačky, textařky, herečky a moderátorky Hany Zagorové v cyklu GEN - Galerie elity národa. Pestrý hudební repertoár podpořený jedinečně podmanivým hlasem Hany Zagorové sahal od beatového šansonu po diskotékové hity.

Po portrétu uvede ČT1 ve 21:20 její galakoncert z roku 2016 k jejím 70. narozeninám "Hana Zagorová 70".

V sobotu (27.8.2022) stejný program ČT ve 21:40 hodin přinese její dokumentární portrét v rámci cyklu "Neobyčejné životy" z roku 2013.

Ve stejný čas ale o den později (28.8.2022) přinese ČT art jeden z dílu hudebního cyklu "Doupě Mekyho Žbirky", kterého se zúčastnila umělecká a životní dvojice Hana Zagorová a Štefan Margita. Pořad byl vyroben v loňském roce.

zdroj: ČT





Reklama




Vybrané články