Quantcast

HBO a HBO Max jako dárek pro zákazníky DIGI SK

| redakce | tisk

Společnost DIGI Slovakia spouští vánoční kampaň. Novým i stávajícím zákazníkům nabízí prémiové filmové kanály HBO a přístup ke streamovací platformě HBO Max jako dárek poskytovaný do konce ledna (januára) 2023.

Dárek je poskytován novým zákazníkům, kteří si do konce roku 2022 objednají jakýkoliv základní televizní balíček. Stávajícím abonentům je dárek dostupný v případě, že přejdou na některý z vyšších balíčků. Klienti s nejvyšším balíčkem Platinum získají dárek v podobě programů HBO automaticky.

HBO Max jako dárek u DIGI SK (foto: DIGI SK)
▲ HBO Max jako dárek u DIGI SK (foto: DIGI SK)

"Přejít k DIGI se vyplatí stále více. Vedle široké nabídky více než 150 programů jsme se rozhodli nabídnout zákazníkům skvělý filmový dárek v podobě stanic HBO a streamovací služby HBO Max bez poplatků," uvedl Michal Mažár, marketingový ředitel DIGI Slovakia.

Nová Digi TV SK nabízí až 150 programů pro celou rodinu s instalačním bonusem, se kterým získají satelitní komplet a instalaci bez poplatků. V nabídce je 18 sportovních programů, včetně stanic Premier Sport, Nova Sport a CANAL+ Sport. Diváci tak mohou sledovat zápasy Ligy mistrů UEFA, Premier League, Serie A, La Ligy či Bundesligy. Nechybí ani 11 dětských programů, včetně stanic TV RiK a Ťuki TV, dokumentární programy Discovery a BBC Earth a sportovní stanice Eurosport.





Reklama




Vybrané články