Quantcast

32 zápasů z MS ve fotbale 2022 na TV Nova a Nova Action

| redakce | tisk

Televize Nova nedávno získala od České televize (ČT) sublicenci na vysílání poloviny ze 64 zápasů z Mistrovství světa ve fotbale 2022, který tentokrát bude hostit Katar.

Diváci na programech skupiny Nova uvidí celkem 32 přímých přenosů na Nova Action a TV Nova. Všechny zápasy také nabídne placený streamovací portál Voyo.

TV Nova představila vysílací plán na MS ve fotbale 2022 (foto: TV Nova)
▲ TV Nova představila vysílací plán na MS ve fotbale 2022 (foto: TV Nova)

Úvodní zápas, zápas o bronz a finále bude vysílat hlavní stanice TV Nova. Dalších 29 zápasů najde divák na stanici Nova Action.

Zápasy z MS ve fotbale 2022 na programech skupiny Nova (foto: TV Nova)
▲ Zápasy z MS ve fotbale 2022 na programech skupiny Nova (foto: TV Nova)

Pro zápasová studia bude využito největší sportovní studio v Česku, které bylo spuštěno v první polovině tohoto roku. Fanoušci se mohou těšit na tradiční sportovní tváře a hlasy TV Nova a také na experty Nova Sport v čele s Janem Kollerem a Františkem Strakou. Ve vysílání se ale objeví i významné osobnosti české fotbalové historie a další zajímavá jména.

Během turnaje, který začíná 20. listopadu zápasem Katar vs. Ekvádor, bude Nova příznivcům fotbalu nabízet velké množství doprovodného obsahu. Každý den bude stanice Nova Action vysílat pořad Katar 2022, který se bude ohlížet za tím nejaktuálnějším děním. V Kataru bude také přítomen štáb TV Nova, který bude natáčet exkluzivní materiály přímo z místa. Fotbalu se bude také pravidelně věnovat vysílání pořadu Snídaně a ve velkém se na Katar budou soustředit i Televizní a Sportovní noviny. Maximální nasazení bude mít také zpravodajský web tn.cz a exkluzivní obsah nabídnou i sociální sítě TV Nova.





Reklama




Vybrané články