Quantcast

Viaplay Group a Telenor s dohodou ve Švédsku a Norsku

| redakce | tisk

Viaplay Group a Telenor se dohodly na novém distribučním partnerství ve Švédsku a Norsku, které nabízí jednomu milionu televizních zákazníků Telenoru přístup k velmi oblíbenému sportovnímu, seriálovému a filmovému obsahu Viaplay Group.

Tenenor bude pokračovat v distribuci streamovací služby Viaplay a lineárních televizních a placených televizních kanálů Viaplay Group ve Švédsku a Norsku spolu s hybridní nabídkou V Premium s fotbalovou Premier League v Norsku.

Dohoda znamená, že zákazníci Telenoru ve Švédsku budou moci využívat balíček Film & Series a sportovní obsah Viaplay. Kromě toho bude Viaplay i nadále dostupný prostřednictvím OTT služby Telenor Stream, oblíbené volby pro mobilní a širokopásmové abonenty Telenoru. V Norsku zůstane Viaplay Film & Series k dispozici prostřednictvím produktu Telenor T-We a jeho balíčku, kde je Viaplay již oblíbenou volbou u norských klientů.

V Premium je inovativní hybridní produkt pro norský trh, který zahrnuje 5 prémiových lineárních televizních kanálů věnovaných Premier League, všechny kanály V sport a přístup k Viaplay Film & Series.

Kromě Premier League nabízí Viaplay švédským a norským divákům další prémiové sporty, jako je NHL, Formule 1, zimní sporty FIS, Bundesligu, EFL Championship, Carabao Cup, FA Cup, UEFA Europa League (Evropská Liga UEFA) a UEFA Europa Conference League (Evropská konferenční liga UEFA), IHF a házenou EHF a mnoho dalšího. Letos má Viaplay uvést premiéru nejméně 70 titulů Viaplay Originals a má dlouhodobé smlouvy s velkými hollywoodskými studii, jako jsou Sony a MGM.





Reklama




Vybrané články