Quantcast

28,2E: Wild Earth HD zahájil FTA testy

| redakce | tisk

V evropském paprsku satelitu Astra 2G zahájila zkušební vysílání televizní stanice Wild Earth HD. Testovací vysílání je šířeno volně ( FTA) a je tedy dostupné pro všechny satelitní domácnosti, kteří přijímají služby z pozice 28,2°E.

Wild Earth HD je domovem safari a dalších zvířat. Vysílání na britských ostrovech bude spuštěno v průběhu roku 2023. Stanice má být dostupná pro miliony televizních domácností. Zatím není jasné, zda vysílání zůstane FTA nebo dojde k zakódování.

Testovací signál Wild Earth HD je umístěn v multiplexu na satelitu Astra 2G. Program se nedávno objevil na streamovacích platformách a aplikacích, včetně Rakuten TV, LG Channels, Roku a Plex.

WildEarth HD - záběr z testovacího vysílání
▲ WildEarth HD - záběr z testovacího vysílání

Kombinací živého vysílání, odborníků, interaktivity, komunity a stylu natáčení z úhlu pohledu pomáhá milionům diváků WildEarth cítit se vzdáleně v přírodě.

Mezi pořady na stanici patří African Sunset Safari Live vysílaná mezi 13:30 a 17:30 GMT a Penguin Beach, živá interaktivní show z Cape Coast v Jižní Africe mezi 12:30 a 13:30 GMT.

Stanice Wild Earth si zajistila vysílací licenci u britského regulátora médií Ofcom v září 2022. Program provozuje společnost se sídlem v Dorsetu.

technické parametry - Wild Earth HD (programová pozice 51118):

• Astra 2G (28,2°E), freq. 11,171 GHz, pol. H, SR 22000, FEC 5/6, DVB-S/QPSK

zdroj: rxtvinfo.com





Reklama




Vybrané články