Quantcast

Seriál Fatal Attraction exkluzivně na SkyShowtime

| redakce | tisk

Seriál Fatal Attraction, který vznikl v koprodukci společností Paramount Television Studios a Amblin Television, bude k dispozici na SkyShowtime již na jaře.

Fatal Attraction je detailní předělávkou klasického psychosexuálního thrilleru a kulturní ikony 80. let. Nový seriál prozkoumá osudovou přitažlivost a nadčasová témata manželství včetně nevěry optikou moderních postojů k silným ženám, poruch osobnosti a kontrolujícího chování.

Seriál Fatal Attraction přinese služba SkyShowtime (foto: SkyShowtime)
▲ Seriál Fatal Attraction přinese služba SkyShowtime (foto: SkyShowtime)

Kromě Joshuy Jacksona (Dan Gallagher) a Lizzy Caplan (Alex Forrest) v seriálu také hrají Amanda Peet (Beth Gallagher), Alyssa Jirrels (Ellen Gallagher), Toby Huss (Mike Gerard), Reno Wilson (detektiv Earl Booker) a Brian Goodman (Arthur Tomlinson).

Alexandra Cunningham („Dirty John“, „Chance“) je hlavní scénáristkou, spolutvůrkyní a výkonnou producentkou seriálu. Dalšími výkonnými producenty jsou Kevin J. Hynes („Perry Mason“), jež se na tvorbě také podílel, a také Darryl Frank a Justin Falvey z Amblin Television. Silver Tree je další výkonnou producentkou a zároveň režírovala pět dílů série.

SkyShowtime je k dispozici přímo v aplikaci SkyShowtime na zařízeních s operačním systémem Apple iOS, tvOS, na zařízeních s operačním systémem Android, Android TV, Google Chromecast, LG TV, Samsung a prostřednictvím webových stránek: www.skyshowtime.com. Cena měsíčního předplatného SkyShowtime je 179 CZK, aktuálně si jej však lze pořídit za 89 CZK, a to při aktivaci do 11. dubna 2023.

zdroj: SkyShowtime





Reklama




Vybrané články