Quantcast

Podzim na Nova Sport: Bohatá nabídka přenosů

| redakce | tisk

Podzim na Nova Sport bude už tradičně ve znamení pestré nabídky přímých přenosů ze špičkových sportovních událostí. Největším tahákem Nova Sport zůstávají prestižní fotbalové soutěže v čele s Ligou mistrů UEFA, fanoušci se mohou těšit i na NHL, NBA a mnoho dalších sportovních vrcholů.

Už 22. srpna nabídne Nova Sport 3 a Nova Sport 4 závěrečné předkolo Ligy mistrů UEFA - skupinová fáze milionářské soutěže začíná v přímých přenosech 19. září. Novinkou letního programu Nova Sport je FIFA mistrovství světa žen, které vyvrcholí 20. srpna. Začátek nového ročníku evropských fotbalových soutěží na Nova Sport 3 a 4 - LaLigy, Bundesligy a Serie A doplní v srpnu také Superpohár UEFA. O první velkou trofej sezóny se 16. srpna v Řecku utká Manchester City se Sevillou, přímý přenos doprovodí také postřehy štábu TV Nova přímo z místa. Fotbalovým šlágrem podzimu bude na konci října slavné El Clásico mezi Barcelonou a Realem Madrid. O týden později, 4. listopadu, odstartuje nejstarší fotbalová soutěž na světě - anglický FA Cup.

Další sporty na kanálech Nova Sport (foto: TV Nova)
▲ Další sporty na kanálech Nova Sport (foto: TV Nova)

Čeká nás opět hodně nabitý podzim. Doufejme, že po vzoru Plzně z minulé sezóny to bude i letos Liga mistrů s českou účastí. Hodně prostoru budeme věnovat i německé Bundeslize, ve které se významně rozrostl kontingent českých hráčů. Stranou ale nezůstanou ani další soutěže. Budeme sledovat boje úřadujícího mistra Neapole s italskými giganty, novou éru Paris Saint-Germain, další kapitolu věčného souboje Barcelony s Realem Madrid nebo vrcholnou fázi Poháru osvoboditelů. Diváci se mohou těšit na pravidelná studia k fotbalovým šlágrům i na náš sehraný tým hostů doplněný o několik nových tváří,“ dodává Milan Štěrba, šéf fotbalové sekce Nova Sport.

Říjen přinese start zámořských soutěží, hokejové NHL a basketbalové NBA. Fanoušci se kromě pravidelných přenosů opět mohou těšit na sobotní studio NHL s atraktivními hosty.

Na novou sezonu NHL se moc těšíme. Do ligy vstoupí skvělí mladíci v čele s generačním talentem Connorem Bedardem. David Pastrňák si loni nasadil vysokou laťku a teď musí potvrdit, že je skvělý střelec a tahoun Bostonu. Každou sobotu budeme se Slavomírem Lenerem a dalšími hosty chystat pravidelná studia. Je to hodně práce, která je ovšem mimořádně zábavná," dodává vedoucí hokejové sekce Roman Jedlička.

V listopadu vyvrcholí sezóna MotoGP, posledním závodem bude 26. listopadu Velká cena Valencie. Chybět nebude ani parkurová show Prague Playoffs od 16. do 19. listopadu z pražské O2 Areny. Stanice Nova Sport 1 a 2 dále nabídnou po celý podzim tenisové turnaje ATP 250, profesionální turnaje PDC v šipkách, Premiership rugby, švédskou florbalovou Superligu, házenkářskou Bundesligu a mnoho dalšího.

zdroj: Nova





Reklama




Vybrané články