Quantcast

O2 TV jen s vybranými zápasy Premier League

| redakce | tisk

Lukrativní ostrovní fotbalová soutěž Premier League je od středy dostupná zákazníkům internetové televizní platformy O2 TV a to díky programům CANAL+ Sport a CANAL+ Action, které se staly součástí televizní nabídky zmíněného operátora.

Diváci O2 TV mohou sledovat Premier League jen ze dvou zmíněných lineárních stanic.

"Součástí naší aktuální dohody jsou pouze dva kanály, tedy CANAL+ Sport a CANAL+ Action," uvedl na dotaz webu parabola.cz Jaromír Glisník, člen představenstva společnosti M7 Group, člena CANAL+, která provozuje programy CANAL+ a satelitní platformu Skylink.

K zákazníkům O2 TV se tak dostávají jen vybrané zápasy z Premier League.

"Aktuálně tedy zákazníci O2 budou moci sledovat jen nejatraktivnější zápasy, nikoli všechny," popsal aktuální stav Jaromír Glisník.

Zároveň zdůrazňuje, že jde o stav, který platí dnes. "Je možné, že se v budoucnosti domluvíme na rozšíření spolupráce," dodal Jaromír Glisník.

Doplňkové streamovací kanály CANAL+ Sport 2 až 6 (a tedy kompletní nabídka přenosů z Premier League) jsou aktuálně dostupné zákazníkům OTT služby Skylink Live TV a streamovací platformě CANAL+ a také prostřednictvím operátorů T-Mobile (služby Magenta TV a Magenta TV SAT), Slovak Telekom (služby Magio TV/Magio Sat) a Digi Slovakia (služba DIGI SK).





Reklama




Vybrané články