Quantcast

Big Brother startuje 13. listopadu

| redakce | tisk

Za necelý měsíc Big Brother otevře bránu svého domu a přivítá 16 nových spolubydlících, které bude sledovat pomocí 58 kamer 24 hodin 7 dní v týdnu. O vyloučení jednotlivých soutěžících budou rozhodovat diváci pomocí mobilní aplikace.

Vítěz si odnese 2,5 milionu Kč. První díl nové generace kultovní reality show Big Brother Česko & Slovensko bude na Voyo v pondělí 13 listopadu. O den později úvodní epizodu uvede TV Nova. Další díly pak Nova Fun. Spolubydlící, kteří v domě vydrží až do finále, stráví společně 9 týdnů, neminou je ani vánoční svátky.

Logo Big Brother (foto: TV Nova)
▲ Logo Big Brother (foto: TV Nova)

Fanoušci reality show uvidí dění z domu každý den. Unikátní budou sobotní přímé přenosy, které nabídnou události v souvislostech a zejména v nich na základě diváckého hlasování ve speciální aplikaci budou vypadávat postupně jednotliví soutěžící. O vystěhování z domu budou rozhodovat výhradně diváci, avšak Big Brother má při porušení pravidel právo vyloučit nebo spolubydlícího nominovat na vyloučení. Aplikace bude také rozhodující při volbě vítěze ve finální epizodě.

Pro spolubydlící domu Big Brother je zakázaný jakýkoli kontakt s vnějším světem. Soutěžící po dobu svého pobytu nikoho zvenčí neuvidí ani neuslyší, dokonce nepřijdou do kontaktu ani se členy štábu od momentu, kdy vstoupí do domu. Jediným pojítkem mezi světem a spolubydlícími je Big Brother a jeho slovo je zákonem domu. Jakékoliv jeho porušení povede k okamžitým důsledkům.

Minulý rok byl pro Big Brother vůbec nejsilnějším rokem s 33 sériemi na 26 trzích a stále je jedním z největších zábavních formátů na světě produkovaných více než 40 zeměmi po celém světě. Letos se přidávají další 4 území a je mezi nimi právě i Česko a Slovensko.

zdroj: Nova





Reklama




Vybrané články