Quantcast

Maďarská RTL spouští 4 nové tématické kanály

| redakce | tisk

Maďarská privátní televizní skupina RTL rozšíří již tento pátek svoji rodinu televizních programů o další stanice. Stávající osmičku stanic RTL Magyarország doplní o 4 programy a jejich celkový počet se tak vyšplhá na 12.

V pátek 15. prosince 2023 ráno začne RTL Magyarország provozovat nové program s názvy Kölyökklub, Moziklub, Sorozatklub a pod značkou RTL pak stanici RTL Otthon.

RTL Magyarország aktuálně provozuje 8 televizních kanálů (RTL, RTL KETTŐ, RTL HÁROM, RTL Gold, Film+, Cool TV, Sorozat+, Muzsika TV). Zatím naposledy spuštěným programem je RTL Gold, který začal vysílat v roce 2017. Nové stanice nabídnou pestrý obsah nejvěrnějším divákům lineární televize.

V portfoliu maďarské RTL doposud chyběl dětský kanál. To se změní se spuštěním stanice s názvem Kölyökklub, což je název původního programového bloku pro děti na hlavním programu RTL. Cílová skupina na novém programu najdou pohádky a seriály pro děti jako Tom a Jerry, Kniha džunglí a Peter Pan a řadu dalších.

Kanály Moziklub a Sorozatklub slibují poutavé filmy a seriály a to jak klasickou maďarskou, tak i populární zahraniční produkci.

RTL Otthon je název dalšího programu, který bude vysílat pod hlavičkou RTL. Divákům přinese vše o gastronomii a interiérovém designu. V pořadech najdou diváci i kutilské tipy a postupy.

Distribuci všech 4 nových programů zajistí na satelitu Thor 7 (0,8°W) lucemburská mediální skupina M7 Group, člen skupiny CANAL+. Signál všech programů je od svého zařazení do multiplexu zakódován systémy Irdeto (CAID 0653), Conax (CAID 0B02) a Nagra MA (CAID 1815 a 181D).

technické parametry - Kölyökklub, Moziklub, Sorozatklub, RTL Otthon:

• Thor 7 (0,8°W), freq. 12,149 GHz, pol. V, SR 30000, FEC 3/4, DVB-S2/8PSK, CA Irdeto + Conax + Nagra MA





Reklama




Vybrané články