Quantcast

Prima ZOOM slaví 11. narozeniny

| redakce | tisk

Dokumentární kanál Prima ZOOM patří dlouhodobě mezi nejoblíbenější televizní kanály v Česku. Letos slaví už 11. narozeniny a přináší zábavu všem milovníkům dokumentů.

Kromě světové dokumentární produkce nabízí i českou tvorbu - až 28 premiér týdně ve čtrnácti přehledných tematických blocích. Prima ZOOM dosáhla celodenního sharu 1,60 % v období 1. ledna 2023 až 31. ledna 2024 v CS 15+. Jádro diváků tvoří muži ve věku 15-54 let, kde celodenní share dosahuje 2,09 %.

Prima ZOOM slaví narozeniny (foto: FTV Prima)
▲ Prima ZOOM slaví narozeniny (foto: FTV Prima)

Pro letošní rok má tematická stanice opět připravenou spoustu novinek - např. seriály Největší záhady historie a Největší mýty historie, oblíbené téma přinesou Nejnebezpečnější železnice světa, do přírody nás vezmou Krásy Kanárských ostrovů, novodobou historii připomene série Černobyl: Utopie v plamenech, zazáří aktuální český snímek Podmanivá koróna, vzpomeneme na legendu - Jane Goodallová: Naděje, a to zdaleka není vše.

Další rok své existence oslaví Prima ZOOM image kampaní s claimem „S vámi jsme jedničky“.

Jedná se o klasickou image kampaň, která je plánována ve všech afinitních médiích - jak online, s důrazem na sociální média, tak v rádiu, tištěných médiích či na prémiových outdoorových plochách po celé České republice. V rámci televizní kampaně se objeví image spot crossovaný na všech televizních kanálech skupiny Prima a jingly na Prima ZOOM. Chybět nebude ani produktová komunikace premiérových pořadů v dalších médiích a na sociálních sítích skupiny Prima.

zdroj: FTV Prima





Reklama




Vybrané články