Quantcast

Seriál Iveta pokračuje na TV JOJ druhou sérií

| redakce | tisk

Slovenská televize JOJ přichází s pokračováním mimořádně úspěšného seriálu Iveta. Již tuto neděli ve 20:40 hodin čeká na diváky první část z desetidílné druhé série.

Seriál z prostředí východního Slovenska s Romkou v hlavní roli otevřel několik tabuizovaných témat a stal se nejvíce diskutovaným seriálem loňského roku. Není tedy překvapení, že se televize pustila do jejího pokračování.

Základna tvůrců se nezměnila. O scénář se postaral Petr Kolečko a režisér Jan Hřebejk. Hlavní představitelka se opět vrací do Trebišova.

V pokračování si zahraje skvělá herečka Jana Oľhová i čerstvý držitel Českého lva Marsell Bendig. Diváci se také mohou těšit na hlavní představitelku Ivety Alžbětu Ferencovou, či herce Zuzanu Mauréry, Michala Kinika, Jevgenije Libezňuka, Mariána Baloga, Natalii Germani, Daniela Fischera, Milana Šteindlera nebo Jiřího Havelku. Děj se bude odehrávat v blízké budoucnosti.

První série se stala známou nejenom na Slovensku a v Česku, získala si srdce poroty i ve Skandinávii či na Blízkém východě. Seriál Iveta za poslední týdny dostal ocenění v kategorii Nejlepší televizní seriál na Lulea International Film Festivale, City Film Festivale Stockholm či Budapest Movie Award. Vedle toho seriál získal nominaci na prestižním Dubai Film Festivale.





Reklama




Vybrané články