Quantcast

Radio CGTN Türk odstartovalo FTA na 42E

| redakce | tisk

Turecká pobočka China Radio International (CRI Türk) byla začleněna do China Global Television Network. Efekt tohoto kroku je již viditelný. Na satelitu Türksat 4A byla spuštěna bezplatná distribuce turecké rozhlasové stanice CGTN Türk.

Vysílání je šířeno v multiplexu Demirören Medya na transpondéru číslo 7 (freq. 12,034 GHz, pol. V) na původní programové pozici stanice Siaray Türk Türkiye.

CGTN Türk může být spojen s televizním kanálem China Global Television Network, ale ve skutečnosti tomu tak není. Video obsah s logem CGTN Türk je publikován na internetu a rozhlasová stanice je šířena přes satelit.

Radio CGTN Türk reaguje na potřeby posluchačů - přináší aktuální zprávy a dobrou hudbu. Nabízí turecké hity od 70. let 20. století až po současnost, vytváří romantickou a relaxační hudební cestu s písněmi, které chytnou každého za uši a mysl, a zároveň nabízí poselství, která mají za cíl vytvořit zvláštní most spojující Turecko s Čínou a Asii.

V praxi pokračuje projekt, který byl dříve jako Siaray Türk Türkiye realizován společností China Radio International a je již delší dobu součástí struktury China Global Television Network.

technické parametry - Radio CGTN Türk:

• Türksat 4A (42°E), freq. 12,034 GHz, pol. V, SR 27500, FEC 5/6, DVB-S/QPSK, FTA

zdroj: satkurier.pl





Reklama




Vybrané články