Quantcast

Nizozemí: Kanál SBS9 se přejmenuje na Viaplay TV

| redakce | tisk | názory

Komerční televizní kanál SBS9, který se vysílá na nizozemském trhu, bude k 5. dubnu 2024 rebrandován na Viaplay TV. Změna názvu souvisí s partnerstvím mezi provozovatelem stanice, společností Talpa Network a provozovatelem streamovací platformy Viaplay Group.

Lineární kanál SBS9 se bude od 5.4. jmenovat Viaplay TV a divákům bude nabízet vybraný obsah z portfolia prémiových sportů streamovací platformy Viaplay.

Prvním přímým přenosem Viaplay TV bude druhý volný tréning na Velkou cenu Japonska. Dubnový program zahrnuje živý přenos fotbalové Premier League, nejdůležitější momenty z Velké ceny Číny a přenos PDC Premier League Darts z Rotterdamu.

Vedle vybraných sportovních přenosů a repríz z Viaplay bude kanál Viaplay TV vysílat také holandské a mezinárodní seriály a filmy z rozsáhlé nabídky zábavní sítě Talpa Network. Stanice je dostupná divákům v celém Nizozemí prostřednictvím všech hlavních televizních operátorů.

O příjmy z partnerství se podělí Viaplay Group a Talpa Network.

Viaplay je domovem pro populární sporty jako je Formule 1, fotbalové Premier League či šipky PDC, vedle Bundesligy, mistrovství EFL a fotbalového Carabao Cupu, pozemního hokeje Hoofdklasse, kickboxu Enfusion a dalšího.

Veškerý obsah uváděný na Viaplay TV zůstane plně dostupný na streamovací platformě Viaplay.

názory čtenářů




Reklama




Vybrané články